DOSTAVA IN PLAČILO:

Izdelke kupljene v spletni trgovini Zabavne-majice.si boste plačali po povzetju – torej dostavni službi, ko vam ta dostavi naročeno blago. Strošek dostave je že vračunan v skupno vrednost naročila. Dostavo izvajamo v sodelovanju s podjetjem DPD Slovenija in Pošta Slovenije. Strošek poštnine znaša 3.90€.

Pridržujemo si pravico do spremembe dostavne službe, če ugotovimo, da ena od dostav ne bi zagotovila dostave v dogovorjenem času.

Plačilo po predračunu: Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji (pomembno je, da je e-naslov pravilen), predračun oz. potrdilo o naročilu, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic (00 in številka naročila, npr. 00 1000012345) in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Bank@Net …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@zabavne-majice.si, saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila, ter odpremo paketa še isti dan, če je naročilo oz. plačilo izvršeno do 10h. Predračun je potrebno plačati v roku 3 delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Stroški dostave v primeru plačila po predračunu je 3,90€ po paketu. Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 031 018 009 ali pa nam pišite na info@zabavne-majice.si

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.

Ob nakupu nad 50€ je dostava po Sloveniji brezplačna.

Kdaj lahko pričakujem dostavo mojega naročila?

Predvideni rok dobave za vsa naročila in za vse kraje v Sloveniji je od 1 do 3 delovne dni od trenutka oddaje naročila.  Velja pravilo, da če boste naročilo oddali do 9:00 ure, boste pošiljko prejeli že naslednji dan. Če boste naročilo oddali po 11:00, pa lahko dostavo pričakujete v roku 48 ur, torej maksimalno 2 delovna dneva od trenutka oddaje naročila. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani, pri posameznem izdelku. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob oddaji naročila.

Ko bomo vaše naročilo predali v dostavo dostavni službi, vam bomo o tem poslali tudi obvestilo na email naslov, ki ga boste navedli v postopku oddaje naročila. Preden pošiljko oddamo dostavni službi, lahko spremenite naslov za dostavo, ki ste ga navedli ob oddaji naročila tako, da nam novi naslov za dostavo sporočite na elektronski naslov info@zabavne-majice.si ali na GSM 031 018 009. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki ste jo navedli ob oddaji naročila. Dostavna služba vas bo poklicala na to številko, v kolikor ne boste dosegljivi na naslovu navedenem za dostavo.

Neprevzeti paketi

Ko vaše naročilo obdelamo in ga oddamo dostavni službi, prejmete od nas sporočilo na e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob naročilo, da lahko paket pričakujete v naslednjih dneh. Če vam kurir osebno paketa ne more predati, vam v nabiralniku pusti obvestilo o prejeti pošiljki. Če vas iz kakršnega koli razloga kurir ne obvesti o naročenem paketu, nas prosimo kontaktirajte na info@zabavne-majice.si in posredovali vam bomo podatke oz. status vašega paketa. Le pravi čas nas kontaktirajte.

Posledice neprevzema paketa:

Vrnjen paket, ki ga stranka ne prevzame, nam povzroči dodatne stroške, ki jih moramo plačati mi. Takšni stranki v prihodnosti vnovična naročila odpremimo le po predhodnem plačilu po predračunu. Plačilo po povzetju žal ni več možno.

Vsakršno namensko povzročanje škode z naročanjem in neprevzemom naročenega predvsem lažna naročila, se da izslediti in ob sumu na to bomo primer in IP naslov predali odgovornim službam v nadaljno obravnavo kot zlorabo.